Ytterplagg för alla väder och stilar


Ytterplagget är en viktig del av din outfit, den är det första intrycket till din stil och vad du har för personlighet. Du visar klart och tydligt vad du gillar och kan till och med spegla dina hobbies eller vart du är på väg. 

Kavaj

Det är inte bara affärskvinnor och män som bär kavaj. En ledigt skuren kavaj är ett perfekt komplement till jeans och en snygg flanellskjorta, eller en stilren blus. Med en snygg kavaj följer du senaste trenden och får säkert en del uppskattande blickar när du går nedför gatan. Kavajen kan du sedan kombinera med striktare plagg som kavajbyxor och en skjorta för att gå på jobbet eller kundmöten. Den lössittande modellen är det moderna nu och ger oss en härlig vibb av 80-tal som vi har saknat.

Kappan

En vacker kappa är värd sin vikt i guld! Den är perfekt för att hålla dig varm eftersom den täcker baken och låren, samtidigt som de tunnare modellerna håller dig sval på sommaren men du slipper frysa om vinden ligger på. Kappan finns i oändliga variationer och för 2018 gäller det att satsa på lite ljusare toner i ljusblått, svagt rosa och beige. Kappor finns i alla stilar, från en läderkappa till hårdrockaren till en skräddarsydd kappa för att vara presentable på jobbet.

Dunjackan

På de kallare breddgraderna har det sannerligen varit en kall vinter. Även söderut har termometern visat minusgrader och då kan du plocka fram dunjackan ur garderoben och omfamnas av värme. Dunjackan är kanske inte lite stilig som en kappa men det finns dunjackor som inte är lite fluffiga och som sitter som ett smäck runt kroppen.