Vårens mode


Äntligen har så att säga vintern rasat ut och våren anlänt, vilket förutom efterlängtad sol och värme också innebär att det blivit dags att klä sig lite mer vårigt. Av den anledningen kommer här några tips på hur man kan göra detta.

Plagg

Vårens plagg skall gärna vara lite vida och lediga, vilket gäller såväl kappor som byxor. Det är ingen slump att vårens ”it”-plagg är bootcut-byxan. I övrigt så är denim, det vill säga jeanstyg i olika form, något som är populärt, likaså rockstilen med motorcykeljackor och liknande.

Färger och mönster

Vårmodet brukar som regel innehålla en hel del färg. I år är det dock aningen kallare toner som gäller i form av vitt, ljusgrått och beiget. Lyckligtvis så är även rosa en het färg för den som känner för att vara lite färggrann. Vad gäller mönster så kan ett bra tips vara att satsa på randigt samt mönster åt det mer surrealistiska hållet.

Accessoarer

Något som också hör våren till är så klart accessoarer av alla dess slag, som till exempel smycken, bälten, hattar och dylikt. Ett bra tips kan vara att också skänka sin smartphone en tanke och kanske pimpa upp denna lite med ett snyggt fodral eller motsvarande.