Trendigt med second hand


Att handla behöver inte alltid bli så dyrt, man kan med fördel vända sig till närmaste second hand butik där man kan göra olika fynd när man botaniserar bland klädställningarna på plats. 

Oavsett om man behöver något nytt till sin garderob så kan man hitta plagg som aldrig eller sällan är använda till otroligt bra priser. Här finns smarta köp för din plånbok oavsett om du är man eller kvinna. Det finns alla former av stilar att välja mellan om du till exempel ska på maskerad och behöver en sjuttiotals stass eller om du bara vill ha accessoarer som passar till.

Det rimmar också bra med att vi blivit mer medveten om vår miljö, vi undviker att kasta sådant som andra kan använda och vi behöver inte alltid köpa nytt vilket innebär att vi både sparar pengar och hjälper till att hålla sopberget nere. Internet och dess olika annonssidor, bland annat på facebook, har också ökat tillgängligheten för alla att snabbt slänga ut en efterlysning om det är något man letar efter och kan sedan köpa det begagnat av någon som inte har användning av den. Det blir en win-win situation och saker som annars ligger nedpackade får nytt liv då det får ny ägare.