Trender våren 2016


Dmitry Abaza / Shutterstock.com
Dmitry Abaza / Shutterstock.com

Dagarna blir sakta längre och längre nu när ljuset återvänder och snart är våren här med värme, solsken och grönska och att börja uppdatera sig på vårens trender gör att den känns ännu lite närmare. 

Vårens färg
Många stora modehus har prytt sina modeller i blått smink så därför är blått i olika nyanser på ögonen vårens starka sminkfärgfärg. På kläder och accessoarer är det gult och vitt som är de övervägande färgerna i år.

Vårens accessoarer 
Dingliga örhängen i alla former är ett absolut måste och diademet väntas bli ett starkt måste. Likaså fortsätter trenden med blingade mobilskal. För allt som glittrar kommer att fungera i vår, det är inte längre exkluderat till festtillfällen.

Vårens skor
Cowboyboots är helt rätt och är dom vita så är de hetare än hetast.

Vårens kläder
Det absoluta helrätta plagget för våren är klänningen och nu är det också dax att leta fram den gamla jeansjackan och helst i en oversizemodell. Kläder som har bara axlar kommer garanterat att säljas i de flesta kollektioner under våren för det är heltrendigt.

Vårens hår
Flätor i alla former, snaggat, wetlook, page eller stora lockar är så du bör fixa frisyren för att vara vårtrendig i år. I vår bör håret också smyckas för att vara inne.

Man kan summera att trenden våren 2016 är mycket starkt inspirerad av 90-talet.