Tillbaka till sin vanliga storlek


Det kan vara skönt att efter en graviditet försöka komma till den normala storleken i sina kläder. Klart är att det är inte som det var förut utan våra kroppar förändras både med åldern och graviditeter. Känn ingen panik, det löser sig.

Direkt efter en graviditet så kanske man tänker mest praktiskt på vilka plagg som man använder. Naturligtvis så får det även vara snygga kläder som man använder sig av. Klart att kroppen förändras under tiden som graviditeten pågår och efter så är man inte helt i sin normala och vanliga storlek. Låt det ta den tid som behövs och börja inte träna för att komma tillbaka till normalvikt direkt.

Det är mycket som händer i en kropp så låt det ta tid. Tränade du innan du blev gravid så kan det vara lättare att återgå till det normala i efterhand. Det finns en del bra tips på nätet som man kan kolla på och se om det är något som du kan anamma i din vardag. Försök röra på efter bästa förmåga och hitta tid för att aktivera dig om du har den möjligheten. Det finns även bra mammagrupper med babygym som du kan delta i.