Ta hand om dina skor


Oavsett om du är man eller kvinna så är det viktigt att man tar hand om sina skor. Speciellt om det är ett par finare skor som man gärna vill använda en lång tid framöver. Lika väl som vi tar hand om andra saker i vår garderob så behöver våra skor vård.

Se till att skaffa bra skotillbehör så som skoblock och annat. Med skoblock så både torkar skorna upp på ett behagligt sätt men håller också den form som skon eller stöveln ska ha. De flesta skoblocken är gjorda i cederträ som avger en härlig doft i garderoben. För höga skinnstövlar så finns det stövelsträckare som håller dina stövlar fina år efter år. Det finns skoblock till de flesta typer av skor och se till att du skaffar dessa till dina mest värdefulla skor.

Se även till att köpa produkter för den yttre vården. Det kan vara skokräm och polish men också borstar som du använder dig av vid den skovård som regelbundet ska genomföras. Med rätt skovård så får skorna en härlig finnisch och kommer att hålla så mycket längre. Var rädda om dina skor och se till att du ger dem den skovård som de är värda. Om dina sulor börjar bli slitna så se till att lämna in dom till en skomakare och sula om dina favoriter.