Spännande detaljer


Det finns en mängd små och spännande detaljer som kan göra stor skillnad. Naturligtvis är smycken en stor källa till skönhet. Inom modevärlden är också väskor en mycket spännande detalj. På senare år har det kommit fler saker att göra mer spännande. En sådan är mobiltelefonen.

Något som alltid är roligt är smycken. Dessa är så trevliga också att ge bort som present. Smycken passar till alla högtider. Det kan till och med vara roligt att ge det lilla nyfödda barnet ett litet guldhalsband. När man handlar smycken som presenter eller till sig själv är det roligt att få köpa riktigt fina designade sådana. Det finns några mycket intressanta designers och en sådan är vår egen Efva Attling. Hennes smycken har gjort stor succé och hon är idag berömd utanför landets gränser. Efva har en spännande blogg där hon skriver om många olika nyheter. Följ den gärna: http://blog.efvaattling.se/category/nyheter

Förr i världen var mobiltelefonerna bara klumpiga och svarta. Idag har mobilen blivit ett riktigt smycke. Det är fascinerande så spännande och vackra mobiler kan bli med olika skal och andra tillbehör. Många sajter har skal till mängder av olika mobilmärken som till exempel Motorola, Samsung och Nokia. Skalen är billiga och bra och kanske blir en sådan present en hit! Det ser riktigt spännande ut med en mobil med knytning.

Det som också kan vara det som sätter pricken över i är en vacker sjal i en spännande färg. Lite speciella är de som är formade som en tub som man virar kring halsen. En vacker sjal i en härlig färg kan bli det som fullbordar kreationen.

Aftonbladet har en härlig modeblogg som det kan vara värt att följa. Spana in den: http://www.aftonbladet.se/sofismode. Om man följer den bloggen kan man lita på att man är uppdaterad när det gäller alla spännande detaljer som kommer ut på marknaden.

ON POSTED INMode