Sommaroutfits


Sommaren är kanske den årstid då flest modestilar går att se. Vintern begränsar oss med sin kyla medan sommaren bjuder in till kreativitet och variation. Dessutom är sommarkläderna betydligt billigare vilket gör att garderoben har mer att bjuda på.

En sommartrend är plagg med glipor. Det är funktionellt eftersom luften kommer och in det på så vis fläktar lite men det handlar främst om estetik. Det kan var byxor som har glipor på knäna likväl som tröjor där armbågarna sticker fram. En klassiker är klänningen som låter en del av magen får känna på vindens fläkt.

En annan svalkande sommartrend är de transparenta plaggen. De ser otroligt luftiga och sköna ut men behöver nödvändigtvis inte vara så. Plaggen har olika grad av transparens men skapar en ledig och luftig känsla.

Vilken träningsoutfit som passar bäst är mycket beroende på väder och vind och så klart tycke och smak. Förra året lanserade Nike en kollektion som både är praktisk och snygg. Både träningskläderna och skorna är nämligen självlysande. Perfekt för de som vill jogga ute de mörka sommarkvällarna. Plaggen är mycket lätta och är egentligen framtagna för höst- och vårväder. Men den svenska sommaren brukar inte sällan bjuda på relativt kyliga kvällar. Då passar tunna plagg som både andas och syns perfekt.