Sommarens utstyrsel


När det är sommar blir vi generösare med allt. Vi skrattar, umgås och pratar mer än någonsin under året. Sommaren är glädjens och kärlekens tid och det är under soltider som känslorna väcks och strömmar ut på det allra varmaste sättet. På samma sätt som vi socialiserar mer bjuder vi också till mer när det gäller kläder. I takt med att det blir varmare åker helt enkelt fler plagg av.

För killarna gäller alla gånger kortärmat. Det är en trend som fortfarande är ihållande och vi ser fler modeskapare och kollektioner än någonsin när det gäller T-shirts med tryck. Våga bredda garderoben med fler t-tröjor med intressanta och ”catchig” logos. Till kortärmat kan du titta närmare på den senaste serien solglasögon från Ray Ban eller Oakley i tonat svart. Pilotglasögon har också hittat tillbaka – våga vara lite ”Maverick” och Tom Cruise i sommar! På stranden ser du till att ha långa shorts från Björn Borg, Ripcurl eller Quicksilver. Enfärgat är det som gäller.

För tjejerna gäller det blommiga och ljusa i sommar. När det nalkas ljuvlig sommarkväll kan du våga klä dig tunnare i ljusgult  med en färgsprakande och kontrasterande accessoar. Våga även satsa på secondhand genom blusmode, utnötta jeans och det lättare men aningen mer ”casual”. Komplettera med ett par häftiga solglasögon av Gucci, ett par Nike eller Adidas i vitt. Våga även klä dig i en kort kjol i knalliga färger som utstrålar glädje och energi.

När det kommer till badmode för tjejer så är det mönstrade färger som ligger i fokus. Våga framhäva dina delar av din kroppa som du är stolt över. Mixa mönstrat med enfärgat och framhäv bysten med ett mönster i rött medan du använder en neutralare färg som till underdelen; vice versa gäller om du hellre vill visa mer rumpa och höfter. Det går också att tänka sig en baddräkt i vitt eller klarblått som är vackert skuren och utan axelband. När den glada sommaren är kommen finns det ingen återvändo. Våga testa mer, det kommer göra dig och din omgivning ännu mer positiv!