Snyggt för mannen


Fluga eller slip, ja det är frågan? Skjortan är för många ett vanligt plagg som är snyggt för mannen, däremot så är då frågan om man ska ha fluga eller slips till skjortan. Mycket beror på dresscode om det är en tillställning som har sådan. Då bör man följa så att det inte blir helt galet och kanske till och med överklätt på den tillställning som man ska på.

I det vardagliga livet så får mannen gå mycket på sin egna känsla och på vad som känns rätt för stunden, ofta så kanske det blir mer casual under lediga stunder. Under arbetstid så kan det vara annorlunda och det kan vara så att företaget har en viss klädkod då skjorta och slips är det som ska bäras under arbetstid. Flugan känns mer festligt och kanske hör hemma på mer festliga tillställningar. Det finns mycket snyggt att välja på idag, kolla upp vad som kan passa din stil och se till att köpa på dig ett antal slipsar till exempel så att du har att välja bland.

Har du svårt att hitta din stil så finns det bra tips att hämta online, det kan vara allt från varför du inte ska använda deodorant på morgonen till höstens snyggaste halsdukar. Följ genom att signa upp dig på olika nyhetsbrev så får du tipsen direkt i mailboxen och du kan välja att gå ut på nätet och läsa när du känner för det och har tid. När det kommer till mode så ska det kännas bekvämt, trivs du inte med något plagg så ta bort den från din garderob och hitta något som passar dig bättre.