Snygg i vinter


Är du intresserad av vilket klädmode som gäller i vinter? De heta modetrenderna varierar snabbt och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Vilket mode gäller till exempel i skidbacken? På stan? Eller i motionsspåret?

Det sägs av modeskaparna att färgpaletten för både höstens och vinterns mode består av mörkare färger. Man ska inte vara rädd för att bära färger som exempelvis svart eller mörkbrunt. Männens vinterjackor ska vara stilfulla och det är snygga klasiska designer som gäller i lite mer lyxigt material som exempelvis kashmir, skinn eller ull. Det är en stilfullhet som passar utmärkt när man strosar på stan, går på restaurang eller besöker krogen.

Den som ska ge sig ut i skidbacken måste klä sig varmt och då passar funktionsjackor utmärkt Vad som blivit trendigt nu för tiden är funktionsjackor som väger ganska lite men samtidigt håller en hög värme. Fördelen med att ha en jacka som väger mindre när man är i skidbacken är att man ges en bättre rörlighet vilket kan underlätta när man åker skidor. När man är ute i motionsspåret så är det en motsvarande funktionströja som gäller. Den får gärna ha en tight och följsam passform, men det är viktigt att tyget även andas. En trendig detalj för dessa funktionströjor är den markanta och tjocka kragen. Man kommer garanterat vara snyggast i motionsspåret.

Även under vintern bör man ha koll på badmodet. I alla fall de som planerar en solsemester under vinterhalvåret. För kvinnor gäller återigen 60-talsmodet med hög midja och mycket mönster och färger. Det finns även ett sportigt bikinimode och dessutom ett futuristiskt mode som består av metallicatyger som exempelvis guld och silver. För män gäller tighta badbyxor med hög midja antingen sparsamt mönstrade eller inte. Längre badshorts med mycket mönster är också gångbart.