Smycken gör sig bra i vinterkylan


Ett bra sätt för att mixa upp sina outfits under vintern är att arbeta mycket med olika former av smycken. Dessa gör snabbt en relativt tråkig look både vacker, intressant och stilfull, något trots allt verkar ha undgått en hel del människor.

Under den kalla och stränga vintern så är det av naturliga orsaker vanligt att vi klär på oss betydligt mer än vad som är fallet under andra årstider. Detta gör att vi ofta också blir lite mera begränsade i våra modeval, eftersom funktionalitet ofta sätts i första rummet. Plötsligt är garderoben full av varma och sköna tröjor, som absolut också kan vara vackra men det är samtidigt lätt att vardagslooken kan bli lite lätt tråkig. Ett sätt att undkomma detta är att matcha vinterstilen med vackra smycken, som snabbt får vardagskläderna att nå till en helt ny nivå och istället bli väldigt stilfulla.

Precis som man med rätt sorts smycke kan göra en annars kanske tam outfit till något som slår festen med häpnad, så går det även att arbeta på ett liknande vis med de kläder som vi vanligtvis klär oss i under vintern. Enfärgade tjocka och stickade tröjor är exempelvis vanligt förekommande och även om de både är och ser ut att vara mysiga, så kan de lätt bli lite tråkiga i det långa loppet. Tricket är då alltså att tillföra något unikt som gör att man plötsligt ser allting i ett helt nytt ljus som därigenom gör allt betydligt mera intressant.