Plånbokssmarta shoppingtips för män


Hur gör du om du inte har obegränsat med pengar men ändå vill följa trender och byta ut trista plagg? Här kommer smarta tips på hur du får pengar över och ändå kan följa trender.

Bland det viktigaste att tänka på när man handlar är att nyinköpet fungerar med dina övriga plagg, då även det billigaste plagget blir en dyr affär om du inte använder den. I en välfungerande garderob kompletterar man de plagg man redan har med något nytt. Camilla Thulin ger här tips på vad du ska tänka på.

Onlinebutiker erbjuder flera olika sorters rabatter. I varje klädkategori finns reaplagg. Tänk på att alla rabatter inte kan kombineras med varandra, såsom rabatt på ett helt köp tillsammans med reapriser på enstaka varor. Håll utkik på om butiken erbjuder fri frakt och retur, så att du kan prova plaggen och returnera utan att det kostar något extra.

Dina favoritbutiker på nätet ska du givetvis registrera dig hos som trogen kund för att få ytterligare erbjudanden. Då får du nyhetsbrev när något nytt släpps eller om de har en tillfällig kampanj. Ett annat tips är att följa butiken i sociala medier, såsom Facebook och Instagram. Där kan de släppa erbjudanden och rabattkoder som fungerar både i fysisk eller onlinebutik.

Förutom tillfälliga kampanjer har onlinebutikerna även outletavdelningar, vanligen med rabatter från 30 %, för utgående eller säsongsvaror. Det gäller att vara snabb, för de vanligaste storlekarna försvinner först.

På slutet av varje säsong är det alltid stor rea. Superstor chans att hitta massor av fynd. Black Friday i början av november är bästa dagen att shoppa billigt på. Bänka dig vid datorn, för varje ny timme innebär nya erbjudanden. Lär dig av italienarna, det behöver inte vara dyrt för att klä sig snyggt.