Olika typer av träningsplagg


Olika träning kräver olika typer av träningsplagg. Det finns de som följer modet när det kommer till sin träningsoutfit och det är inget fel i det. Huvudsaken är att man känner sig bekväm i det man har på sig.

De flesta träningskläder idag är så kallade funktionsplagg vilket menas att de fyller en funktion när de används. Det kan vara att de har ett material i sig som tar upp fukt extra bra. Eller är extra vattenavstötande vid utomhusträning och regn. Det finns bra kläder när du tränar eller sportar idag. Mycket beror på vilken form av träning som utförs. Om man går på gym så kan ett linne och ett par shorts räcka långt.

Det är alltid bra att ha ett gäng uppsättningar av träningskläder om du regelbundet tränar. De ska tvättas och du vill inte gärna ge dig iväg med insvettade träningskläder på gymmet. Skor är också viktigt att du har några par som du kan variera mellan. Det är skönt för fötterna att få omväxling och det är bra för skorna att få vila emellanåt. Som vi skrev tidigare så är det viktigaste att du trivs i det du har på dig och inte hur du ser ut.

ON POSTED INMode