Nytt och trendigt


Kvinna väljer höga stövlar till hösten

Accessoarer av alla dess slag har blivit en uppstickare i år och något som kommer vara i ropet återstoden av året. De är alltid den enklaste vägen in i en ny årstid och om man inte är säker på om en ett klädesplagg passar så kan man alltid komplettera utstyrseln med en accessoar som antingen sticker ut eller tonar ned dina kläder.

Trender kommer och går med väder och säsonger. Några accessorar som är heta just nu och som kommer hålla även då vädret slår om är:

Höga stövlar

Höga stövlar kommer hålla dig varm och torr hela vinterhalvåret. Många lägger ned mycket tid på att hitta det perfekta paret av boots. De skyddar och värmer både tår och ben under kyliga månader. Dessutom har de både stil och glans och går ofta bra till jeans. För närvarande är det många som letar efter en neutral ton. Militära färger, får- och ormskinn är intressanta uppslag för den som vill våga lite mer.

Leggings/överdragsbyxor

Leggings är allid ett mysigt och behagligt plagg och de kommer alltid att vara inne. Under vintertid kan man dubbla tyget om det är riktigt kallt. De är på många sätt ett versatilt plagg eftersom de passar lika bra på sommar som vinter. Viktigt kan vara att hitta en naturlig färg som klär men tänk gärna på kvalitet. Dina leggings stramas ofta hårt åt mot hud och därför vill du hitta en mjukare variant med ett bättre tyg.

Handväskor av alla dess slag…

En handväska kan vara diskret eller uppseendeväckande – allt är upp till dig. Trenden går mot att fler köper mer utmanande väskor under mörkare och kallare tider. En handväska skall komplettera dina kläder; du kan välja en mer utmanande stil om du klär dig i mörkare plagg och vice versa. Det mesta tyder på att vi vill kontrastera våra plagg mer idag. Därför är valet av handväska viktigare än någonsin. Några handväskfavoriter till höst och vinter är Tin Clutch, Lamb Handbag och Burmees Clutch.

ON POSTED INMode