Ny i höst


Ditt hår är en stor del av din image och med rätt färg och frisyr kan du enkelt framhäva din personlighet och skapa en unik stil. Nu till hösten väljer många bort de solblekta blonda slingorna för lite mörkare toner. En färg som verkar vara riktigt inne i höst är rött. Vågar du inte satsa på en riktigt röd nyans kan du istället köra på en brun färg med röda inslag.

Under sommaren var det riktigt trendigt med flickiga flätor och slarviga knutar i olika varianter. Till hösten släpper vi dessa trender och välkomnar en mer höstig look. Några nyckelord att lägga på minnet inför hösten är mjuka vågor, snedbena och asymmetrisk lugg. Med mjuka vågor innebär det att du kan ha lite rufsigt vågigt hår som du enkelt får till genom att fläta vått hår innan du ska sova.

När du flätar upp ditt hår på morgonen är du redo att möta en mysig höstdag med stil! När vi pratar om snedbena så är det den klassiska 50-talsinpirerade sidbenan som är populär. Tillsammans med en snygg uppsättning eller enkel hästsvans är snedbenan supertrendig i höst. Vill du hellre satsa på en lite mer vågad frisyr kan du testa på den asymmetriska luggen som är en ny häftig trend denna höst.

För att få till den där perfekta frisyren som du är ute efter gäller det att hitta en duktig frisör som kan sin grej. Det är inte alla frisörer, även om de är utbildade och erfarna, som behärskar konsten att skapa en trendig frisyr. En kedja vi kan rekommendera som finns från Luleå i norr till Kristienhamn i söder är Attityd. Hos dem kan du hitta någon som är medveten om höstens nya hårtrender, som lyssnar på dina önskemål och kommer med professionella tips och idéer. Diskutera olika frisyrer och vilken typ som skulle passa dig bäst. En riktigt duktig frisör kan redan vid första ögonkastet se vilken typ av frisyr och hårfärg som skulle klä dig.