När man har en dålig hårdag


Vissa dagar kanske man inte orkar göra till sitt hår utan man väljer att kliva upp och snabbt ge sig i väg till skola eller arbete. Då är det tur att kepsen finns för att täcka den taskiga frisyr som man inte orkat fixa till. Det kan vara rätt trendigt med olika typer av kepsar.

Det är bra att se till så det finns ett antal kepsar att välja bland där hemma. Kepsen passar kanske vid alla tillfällen men det är en fantastisk huvudbonad som man gärna använder sig av. Speciellt om man inte lyckats få till frisyren på morgonen. Om man har mycket hår så går det att trycka in en hel del i kepsen eller ta ut det som hästsvans där bak. Idag så är det på många ställen accepterat att ha på sig kepsen inomhus och det gör inte så mycket om håret är ett rufs där inunder.

Inom Street Modet så är kepsen en naturlig attribut och passar på de flesta av oss. Det finns olika modeller att välja bland och man hittar ganska snabbt den keps som man trivs bäst med. En del av oss har flera olika kepsar att välja på vilket kan vara en fördel. Andra använder sig av en eller ett par kepsar som man varvar mellan. Oavsett så är kepsen en bra huvudbonad och som man gärna använder sig av.