Modenyheter


Här vill vi skriva om allting som handlar om mode, design och smink. Här nedan kommer en snabbgenomgång av de största nyheterna från modevärlden. 

Lady Gaga går ihop med Tony Bennett för att skapa en julkampanj åt H&M. Deras kombo är inte så konstig med tanke på att de ska ge ut ett album tillsammans men att en äldre herre visar sig i H&M-reklamer är minst sagt ovanligt.

Renée Zellweger har antingen blivit otrolig på att sminka sig eller har hon lagt sig under kniven. Hon har inte gjort några roller på två år och nu senast på röda mattan hade hon helt klart mer öppna och störa ögon. Renée har en norsk mamma som är hälften knäv och hälften same, något som gett henne sitt samiska och östliga utseende. Tyvärr ser det ut som hon inte är nöjd med sina gener och försöker se mer ut som nordeuropé.

Alexander Wang skapar en kollektion för H&M. Den här kollektionen är sporten, figurnära och det finns både glamorös sportchic såsom hemmakvällsplagg med stora sweatshirt och vidare byxor. Färgerna är svart, vitt och grått och så klart finns designernamnet Wang med på nästan alla plagg.