Höstsnygg


Sommarens varma och långa dagar är över för i år och det är dags att ta fram lite varmare kläder, reflexer och byta stilen. 

Långt hår till alla

Under höst och vinter är det skönare med en lång frisyr, än en kort. Har man ganska kort kan man börja spara och ha en härlig kalufs redo när vintern kommer. Ett annat alternativ är hårförlängning som man kan fästa på olika sätt, beroende hur länge man vill att de ska sitta fast.

Sminkningen blir mörkare

Under sommaren är det läppglans och en touch mascara som gäller, men höstens alla färger och klimat öppnar upp en ny, passande sminkvärld. Nu kan man gå lite mörkare i tonerna och satsa på mer färg på läpparna: röda och bruna nyanser är snyggast. Ögonen kan också få en stänk mer färg, gärna i höstens nyanser. Våga lite mer färg i ansiktet under hösten för att sedan återgå till ljusare toner under vintern för att inte skapa alltför stor kontrast mellan ansiktet och det vita vinterlandskapet.

Bylta på med klädlager

Äntligen får man ta fram de extratjocka leggingsarna, sin varma kappa från förra säsongen och hemmastickade lovikavantar och mössa. Många tunnare plagg ger bättre värme än några få tjocka. Det ser också bättre ut och är lättare att skapa kombinationsvarianter.