Höstmode 2016 – Vad kommer att vara inne?


Höstmodet för 2016 kommer att vara väldigt spännande och trots att det inte helt går att förutspå exakt vad det kommer att vara ännu så är vad vi vet för tillfället just, spännande.

Vi utgår från vad Damernas Värld har rapporterat om.

Läder

Läder kommer med sannolikhet att vara inne i höst då många designers använder sig av lädermaterial för att det har en slimmande effekt på silhuetten. Vi förväntar oss att se allt ifrån trenchcoats i läder till mera Alexander Wang-liknande jackor.

Rutigt

Rutigt är ett mönster som kommer och går och det är ett väldigt enkelt och grundläggande mönster. Men som det ser ut för tillfället så kommer troligtvis rutigt att göra en comeback i höst och har använts av stora namn i branschen så som Calvin Klein.

Sammet

Sammet är väldigt bekvämt att ha på sig när det börjar bli kyligare under höstmånaderna så det är därför en väldigt bra nyhet att sammet är ett av de mest populära materialen i höst och har använts av bland andra Ralph Lauren till ett antal plagg.

Träningskläder i modet

Det är dock värt att nämna att mode kan ändras väldigt fort så det är därför inte helt säkert att detta är vad som kommer att vara mest populärt i höst, men det är vad som har visats på olika catwalks när det presenterats.

Om du vill jobba på att komma i form i tid för att köpa det bästa höstmodet så kan du hitta bra kläder för dina behov av träningskläder. Det finns riktigt bra nätbutiker med stort utbud man kan utforska.

Färgen som gäller

Slutligen färger – det visas färger som grått och dova bruna färger. Svart finns givetvis med som en del, den färgen blir aldrig omodern. En av höstens populäraste färger för modet som har visats är rosa. Rosa är en mjuk färg och används ofta för att ge just ett mjukare intryck, men det livar även upp och kan vara en rejäl färgklick i höstmörkret. Så förvänta dig att se mycket av en fin dovare rosa färg i höst.