Höstens heta accessoar


Nu är det inte lägre handväskan eller örhängena som är den hetaste accessoaren. I höst är det mobilen som tar förstaplatsen med sina många olika skal och fodral. Idag visar vi vem vi är genom mobilen, den häger med överallt och visas gärna för omgivningen. Via mobilen visar vi vår stil och smak.

Dagens smartphones

Dagens smartphones är i grunden ganska intetsägande och tråkiga. De finns i regel bara i ett par fåtal alternativ och modellerna mellan är också lika. Att välja rätt modell är ändå viktigt. Vissa idag är riktiga Iphone nördar och kan inte tänka sig annan modell medan andra hellre väljer Samsung på grund av dess program och menyer.

De vanligaste märkena av smartphones är;

  • Iphone
  • Samsung
  • Sony Ericsson
  • Nokia

Pimpa mobilen

Det viktiga när det gäller mode och smartphones är vilka skal och fodral du väljer att pimpa din mobil med. Det är är nu, genom att välja rätt tillbehör, du kan sticka ut och vara unik. Dagens skal och fodral är relativt billiga vilket gör att du kan variera och ha många hemma att välja bland. Ska du på en tjejkväll på stan och har toppat din outfit med rosa detaljer, välj då även ett rosa skal till mobilen för att visa att du tänkt till och matchat hela outfiten, inklusive mobilen.