Hjälpmedel för att förbättra sitt yttre


Om man är onöjd med sitt yttre kan man alltid förbättra det med olika knep. Dessa tre brukar vara dem som gör störst skillnad när det kommer till att förändra ens ansikte: 

Löshår

Testa att köpa löshår och sätta in. Man kan antingen sätta in löshår för att få ett till synes tjockare hår, eller för att förlänga frisyren. Det ger ett helt förnyat utseende på ett kick. Om man vill ha dem permanent ska man alltid satsa på äkta löshår som blandas mycket bättre med håret och ser naturliga ut. Med äkta löshår kan man också behandla det som sitt eget, det tål att tvättas med schampo och balsam, samt så klarar det av varma stylingverktyg som lock- och plattång. Det gör inte syntetiskt hår.

Bleka tänderna

Vi har alla någon form av missfärgningar på tänder. De vanligaste orsakerna är läsk, kaffe, te, rökning och snusning, men det upp kommer även naturligt. Vill man få vitare tänder kan man bleka dem hemma. Man får helt enkelt en bettskena som man formar efter sina egna tänder. I den lägger man en blekningskräm och sedan tar man på skenorna i en halvtimme-timme. Hur ofta och hur länge man måste göra detta skiljer sig beroende på märke. Vill man vara extra säker på att det görs rätt och att få ett jämnt resultat, ska man vända sig till en tandläkare.

Lösögonfransar

Korta och ljusa ögonfransar syns knappt och man måste hela tiden använda mascara för att framhäva dem. Eller så ska man kladda med lim och sätta på lösögonfransar varje dag. Man kan göra detta mycket enklare och smidigare. På skönhetssalonger och hos frisörer kan man limma fast individuella fransar som förtjockar och förlänger dina egna. Dessa håller i upp i tre månader!