Håret är en viktig del


Håret är en viktig del av vårt liv och vi gör mycket för att behålla den identiteten som håret och våra frisyrer ger oss. Det kanske inte alltid vi har tid att skapa den perfekt frisyren en stressig morgon utan det sätts upp i någon form av hästsvans eller något enkelt som fungerar under dagen.

Många gånger så kan det räcka att leka fram en frisyr för att det ska se bra ut. Fördelen med hår är att det alltid går att göra om och om man skulle tycka att det blev för kort så växer det ut igen, även om det kan ta lite tid. Ju mer man håller på med sitt hår desto mer lär man sig vad man kan göra och inte göra. Låt fantasin flöda när du ska fixa till din frisyr inför något. Se till att börja i tid så du hinner gör om det inte blev bra.

Låt någon annan få experimentera med ditt hår kan också vara en kul grej att göra. Gör det till en grej att träffas för att fixa varandras frisyrer. Ett glas vin och lite god mat kan hjälpa till att släppa på spärrarna för experimenterandet. Se till bara att det inte blir för mycket vin så frisyrerna spårar ur helt.