Fräscha ögonbryn


Att få till de perfekta ögonbrynen är en konst. Det är en balansakt att inte göra dem för tunna eller tjocka, för buskiga eller helt enkelt obefintliga. Mycket av utseendet hos dina ögonbryn beror på gener och det kan du förstås inte påverka. Men det finns flera saker som du kan göra för att fräscha upp dina ögonbryn. Om du har anlag för buskiga ögonbryn och vill göra dem lite renare kan du noppa dem. Då tar du bort överflödiga hårstrån tills du är nöjd med dina ögonbryn.

Färga dina ögonbryn

Om du är missnöjd med färgen på ögonbrynen kan du färga dem. Det kan du antingen göra på en skönhetssalong eller, om du föredrar att spara in en slant, hemma genom färgningsprodukter. Var noga med att läsa instruktionerna innan du sätter igång, för annars finns risken att dina ögonbryn får en helt annan färg än du tänkt dig. Färgningen kan definitivt ge hela ditt ansikte ett lyft, men det förändrar inte fyllningen och glansen. För att förändra den delen behövs det något annat. Swiss Clinic har en lösning i form av ett ögonbrynsserum. Den fungerar särskilt bra för dig som har plockat ögonbrynen smala och vill att de ska växa ut till att bli fylliga och fulla av lyster igen. Serumet innehåller naturliga näringsämnen som får dina ögonbryn att lysa upp och återfå sitt ungdomliga utseende.

Vad gör serumet?

När du applicerar serumet stimuleras tillväxten i ögonbrynet och det växer ut på ett snabbt och naturligt sätt. När vi blir äldre kan ögonbrynen verka matta och trötta, men med hjälp av naturliga tillskott kan du fräscha upp dina ögonbryn igen. Ögonbrynsserum har tagits fram i Schweiz och testat i kliniska forskningsmiljöer, så effekten är oomtvistad och garanterat ofarlig. Det gör att du tryggt kan använda serumet för att få tillbaka lystern i dina ögonbryn igen. Följer du bara några tips kommer dina ögonbryn att bli vackrare än någonsin.