Fler shoppingtips för män


Män har under de senaste årtiondet blivit mer modemedvetna och även pojkar har börjat önska sig kläder i födelsedagspresent och är högst medvetna om vad de gillar för plagg och inte. Och shopping för män är lite annorlunda än för kvinnor, det finns inte samma extrema deals på kläder och utbudet, om än stort, är mindre.

Spara pengar

Om du vill shoppa men inte spendera tusentals kronor behöver du bevaka dina favoritbutiker efter rabattillfällen och reor. Skriv upp dig på deras nyhetsbrev för att få mail eller SMS när större reakampanjer drar igång.

Alternativ är att leta efter begagnade plagg på sociala medier och olika bytessajter. På Tradera säljer många sina begagnade märkeskläder till nedsatt pris, se bara till att du inte fastnar i auktionsfällan och betalar överpris bara för att vinna.

Större utbud

Om du känner att just din stil är underrepresenterat i svenska webbshoppar kan du söka dig till nätet. Paket utanför EU har en tendens att fastna i tullen och du behöver betala tullavgifter, köp därför inga superbilliga plagg om du inte är villig att spendera några hundra kronor för att faktiskt få hem paket. Men du kan shoppa ovanligare herrplagg genom att besöka tyska, franska, spanska butiker. Undvik att handla från Italien då hela landet anses vara väldigt korrupt. Risken finns att ditt paket blir stulet innan det lämnar landet. Detsamma gäller Grekland och Rumänien.