En annorlunda väska


Fös oss teknikintresserade tjejer finns det numera nya fina väskor som passar perfekt för att förvara våra surfplattor. De är dessutom både är snygga att bära och skyddar våra älsklingsleksaker väl, när vi är ute i vimlet.

Väskor är ingenting som vi tjejer vanligtvis har dålig koll på. Vi älskar att matcha alla våra olika outfits med passande väskor och har alltid några nuvarande favoriter som får lite mer kärlek än andra och som därför ofta följer med oss ut. Våra väskor är för mestadels en perfekt symbios mellan funktionalitet och utseende. En väska ska klara av att förvara allt de vi behöver ha med oss, utan att för den skull kännas onödigt klumpig och gärna fånga våran nyfikenhet rent stilmässigt.

En trevlig nyhet på väskmarknaden är därför varianter till de idag vanliga läsplattor, som vi alla skyddar och vårdar ömt. Läsplattor och framförallt iPads blir allt vanligare och har på ett bra sätt fyllt det utrymme mellan telefon och bärbar dator, som tydligen varit eftertraktat hos konsumenterna. Jag vet själv att jag numera aldrig skulle vilja ersätta min surfplatta med enbart telefonen under mina resor, och en bärbar dator är alldeles för bökig att dra runt på och inte alls lika enkel att använda.

Många utav väskorna på marknaden klarar faktiskt alldeles galant av de viktigaste krav vi ställer på våra väskor. Det är i princip som att industrin helt plötsligt förstått att även vi tjejer använder elektronikprodukter och därför sakta men säkert anpassat sin utformning att även innefatta vårat tycke och smak. En liten med nog så viktig seger i rätt riktning.

Framöver önskar vi se fler artiklar framtagna för att locka och tillfredsställa oss tjejer. Kanske är du en av dom som kommer på nästa briljanta idé att sälja till företagen, eller skapa helt på egen hand!