Accessoarer för män


Att kombinera en riktigt snygg klädstil med passande accessoarer gör stilen extra snygg. Försök att matcha dina accessoarer till övrig outfit. En bra början är att matcha ditt bälte med dina skor. Det finns väldigt många olika accessoarer och alla passar olika typer av stilar.

Klockor

En klocka är nästan ett måste idag, dessutom finns det flera olika snygga klockar att välja på. Skaffa ett par stycken olika så att du kan variera och matcha övrig outfit. Oavsett vilken typ av klocka du väljer så är det väldigt stiligt med klockor.

Armband/halsband

Armband och halsband är bra kompletterande accessoarer till klockan och andra delar av din outfit. Ett matchande halsband och armband är väldigt snyggt och ger din stil lite mer detaljer.

Fluga och slips

Att välja en matchande fluga till sin kostym anses vara ganska viktigt. En vit skjorta och kavaj kan se lite enformigt ut. En fluga eller slips är ett väldigt bra sätt att sticka ut.

Bältet

Ett snyggt bälte som matchar dina skor. Använder du mörkbruna läderskor så är ett bälte i samma färg helt perfekt för att framhäva skorna och stilen.

Tänk på att försöka matcha dina olika accessoarer med din stil. Om du använder kostym med skjorta under så är det snyggare med ett par läderskor med passande bälte än att använda färgglada sneakers med ett passande bälte.